muay thai di titiwangsa

Nie cite lama yg dok nak share kat blog nie..november tahun lepas punya citer..hehe..ada sowg kawan nas offer dua free ticket utk tgk perlawanan muay thai..nas nie xda la minat sgt2 bnd nie..disebabkan nas xda bf,,so nas bawak la adek nas yg lelaki..dia mmg minat dgn segala macam martial arts yg ada kat dunia nie..meme excited giler la kan…

IMG_4476[1]

Nie la kawan yg bagi free ticket nie..yg tudung merah tu la c dia n yg sebelah dia tu mama dia..dia nie dtg kat situ sbb bf dia pown join competition nie..hehe..bagi support la kan kepada yg tersayang..

IMG_4501[1]Haaa!!tgk tuh..bf dia menang kot..jangan main2..da byk kaly da ewan nie menang byk competition..kalau ada sesape yg berminat nak blaja muay thai,,mai la turun danau kota..depan kl festival city,,sederet dgn kwsp punya shop lot..carik nama kuda hitam muay thai..dulu nas ingat muay thai nie martial arts je tapi rupa nye muay thai nie bole jadi sport mahupun fitness bagi kita..bila da kawan dgn dorang nie yg bru tawu sume nie..hehehhe..

IMG_4504[1]

Adik nas nie la yg dok taksub sgt dgn any kind of martial arts..hahahaha,..tapi badan cekeding je pown..Masa kitowg sampai tu pown mcm da lambat..da la parking jauh..x sangka ramai giler owg p nengok muay thai competition nie..ada ramai jugak pelawan yg dtg dr negara len contohnya dari Turki,, Thailand dan sebagainya..ktowg dapat seat betul2 depan stage..terjerit2 kami bila owg tu menumbuk dan owg tu di tumbuk..mcm seram sikit la masa mula2..lama2 da rasa syok la plak..:)

IMG_4508[1]

Anyway,,memg best la malam tuh punya competition walaupun balik uma almost 12 mid night..esok pagi nya da susah nak bangun pagi sbb balik lambat dan penat sgt..hehehe..kalau ada masa n ada rezeki lain,,nak sangat pegi lagi..kalau ada ticket free lagi,, lagi la bagus..muahahaha

p/s : mak caca keje gomen,,sudah baca harap komen..:)

Nashra,

Your Takaful & Financial Advisor,

http://www.facebook.com/nashragreateasterntakaful

https://morn26.wordpress.com

– Live Great With Great Eastern –

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s