MSA awards Q4 2013

IMG_5360[1]

Assalamualaikum dan selamat malam…hari ini hari yg panas bg nas..aduh!!da bergelen2 air kosong nas minum..tapi bibir dok kering gak lagi..mandi x payah cite la bape kali dek kerana kepanasan yg melampau..nas nasihatkan kepada kawan2 supaya byk kan minum air bagi mengelakkan dehydration..walaupun air kosong tu xbpe nak sedap bin tawar,,telan aje sbb utk kebaikan kesihatan anda jugak..last month,,nas ada p amek awards kat Menara Great Eastern utk Master Sales Awards..nie la yg nak share dgn uolls kegembiraan yg nas rasa..

IMG_5356[1]

cakkk!!tgk tuh..kegembiraan bin kepuasan terpancar kat muka kami..segala penat lelah and jerih perih kami terbayar jugak akhirnya..terima kasih ya Allah di atas kurniaan nikmat Mu ini..sesungguhnya Allah melihat segala usaha dan istiqamah kita kepadaNya..

IMG_5358[1]

nama gegurl yg kat sebelah nas nie adalah kak hanim..dia la idola nas..sbb dia seorang yg energetic walaupun die merupakan seorang ibu..nas single lagi tapi x selincah dia…dia selalu cakap kat nas,, kalau nak berjaya,,ikot cakap akak :
-jaga mulut kita (percakapan)
-jaga hati kita (bersihkan hati)
-jaga perbuatan kita
KERANA semua ini mempengaruhi pemikiran kita dan perhubungan kita dgn Allah..kalu nak berjaya di dunia dan di akhirat kne jaga hubungan sesama manusia dan juga kepada Allah..betapa la nas rasa nak berjaya sama macam dia..InsyaAllah..:)

IMG_5359[1]

inilah matlamat kami buat masa kini..kami nak p bercuti bersama Great Eastern Takaful secara FREE ke Phuket Thailand..air ticket free (naik MAS atau THAI AIRWAYS HOKEY!),,makanan selama 3 hari 2 malam free,,hotel pown free jugak taw ( 5 STAR HOKEY!)..seronoknya travel bersama Great Eastern Takaful!!!cuma nak bawak duet shopping jela..
p/s : uolls doakan la nas berjaya mencapai apa yg nas inginkan..amin3..insyaAllah:)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s