jom dapat 4 contest

Assalamualaikum dan selamat malam..da lama x update blog nie..x berapa nak sihat la lately..mungkin sbb cuaca kot…last week,,me n my mom ada attend dinner kat tropicana golf & country resort..seronok giler weyh..x rugi la berpulun carik kes utk dapat dinner nie plus komisen..rugi la sapa yg x buat takaful bersama Great Eastern Takaful nie..mcm2 ada!!

IMG_5301[1]

IMG_5350[1]

yg kat atas nie i n my mom amek gambar dgn kak hasbah..dia nie top agent weyh walaupun dia kecik2 molek..jgn terkejut ye..dia ibu kepada sepasang anak taw..nampak je mcm budak x abes skola tapi dia seorang ibu..mmg tabik spring giler la dgn dia..walaupun sebok dgn ank2 n nak wt keje uma lagi,,tapi she managed to do all the things by her own..kalau x,,mcm mane dia bole jadi top agent??hahahaha

IMG_5351[1]

tgk la nie princess MMA…menggedik sakan dalam dinner nie..hahaha..semua org menikmati dinner ini sbb akhirnya usaha mereka mencari rezeki terbalas..biarlah nak gedik mcm mana pown yg penting komisen and production hado..:)

IMG_5352[1]

IMG_5353[1]

yg last pic nie adalah masa i dapat certificate dari Dato Koh Yaw Hui..he is a CEO of Great Eastern..tgk tuh support yg kamy dapat dari Great Eastern..walaupun utk anugerah yg x seberapa tetapi beliau still meluangkan masa utk share the happiness with us..tu yg membezakan company kami berbanding company lain..hehe..

harap sgt2 tahun ini membawa satu perubahan yg lebih baik dari tahun yg lepas..semoga lebih ramai lagi owg melayu sedar akan kepentingan takaful ini dan semoga i lebih berjaya tahun ini lebih dari tahun lepas..terima kasih ya Allah di atas kurniaan Mu ini..amin3..

Nashra,
Your Takaful & Financial Advisor,
http://www.facebook.com/nashragreateasterntakaful
– Live Great With Great Eastern Takaful –

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s