gold class gsc pavillion pompei

assalamualaikum lagi sekali..kali nie nak post pasal activity last week..masa hari rabu last week,kitowg pegi tgk wayang kat gsc pavillion..gold class weyh..nie first time la i dgn my mom pegi gold class..kalu nak pegi sendiri mungkin x kot..sbb i x sudi nak abes kan duet utk tgk wayang sahaja..mungkin kalau ada bf nant my mind would change..who knows??hahahaha..

IMG_5354[1]

bergambaq dulu before masuk hall..sedap gilos kerusi dia..i terasa mcm nak tido je sbb dia sediakan blanket sekali taw..mcm owg batak plak masa mula2 i masuk situ..me n my mom adjust kerusi tu sampai nampak mcm kitowg baring while watching the movie..terlupa plak nak bagitawu tajuk movie yg ktowg tgk masa tu..kitowg tgk pompei..boss kami yg pilihkan cite tu..kamy follow je..len taw perasaan bila pegi dgn family MMA nie walaupun semua orang kata “ala!!bukan mahal pown gold class tu..pegi sendiri lagi best..”abaikan jela mulut busuk yg cakap tu..dowg ckp mcm tu sebab x dapat..hahahaha

IMG_5355[1]

thanx sgt2 boss sbb bwk kamy the achievers nie pegi tgk wayang..seronok sgt2!!harap2 bole pegi lagi..hehe..go 4 more!!

pompei : cerita nie cerita lama..masa zaman rome lagi..pompei ni macam sebuah negeri kecik la..so dia mtk pertolongan kerajaan rome utk membangunkan negeri pompei..tapi macam biasa la..kalu nak dibantu,,mcm2 syarat la yg dibuat oleh kerajaan rome utk negeri pompei patuh..dalam cite nie,,diceritakan mengenai gladiator yg berlawan utk mendapatkan kemerdekaan diri sendiri sbb diorang nie asalnya hamba mahupun tahanan..then, ada cerita mengenai volcano yg meletus menyebabkan negeri pompei musnah sama sekali sebelum sempat mencapai kemerdekaan..overall citer nie xda la ganas sgt walaupun 18 sx..utk sesiapa yg suka sejarah mcam i nie mmg patut tgk movie nie..i bg 4 dari 5 bintang utk movie nie..thumbs up!!

Nashra,
Your Takaful & Financial Advisor,
http://www.facebook.com/nashragreateasterntakaful
– Live Great With Great Eastern Takaful –

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s