MMA group meet 08022014

IMG_5209[1]

Assalamualaikum dan selamat petang!!hari ini kan hari sabtu so today is my group meet for february month..tiap2 bulan kitowg memang akan ada group meet satu kali..ape pentingnya group meet nie??haa..pentingnya adalah masa nie lah kita nak together gather..nak tgk growth and performance of our agency..n masa nie jugak lah kita di motivate oleh GSM kamy..sbb kita nie manusia..biasalah..target da ada tapi along the way tu macam lari alignment ckt so immediate officer la yg akan betulkan alignment kowg balik so baru la kowg bole achieve goals kowg tu..

IMG_5235[1]

ini adalah sharing utk hari ini..anda semua tahu x yg Great Eastern Takaful ada satu savings plan utk haji..haa..xtawu ye??meh sini sy explain serba sedikit mengenai plan ni..nama plan nie i great amal..plan ini adalah simpanan utk haji..ape beza plan simpanan ini dengan simpanan bersama tabung haji??beza nya adalah disamping anda menyimpan bersama Great Eastern Takaful, anda juga turut mempunyai perlindungan berganda up to RM2.0 million dan juga memperoleh pelbagai benefits lain seperti elaun umrah up to RM2000 dan elaun qurban sebanyak RM800.. misalan nya anda tidak sempat utk menunaikan haji,,Great Eastern Takaful akan appoint pihak yg berwajib utk melakukan badal haji atau upah haji bagi pihak anda!!tidak lupa juga ye kami juga ada sediakan khairat kematian sebanyak RM2000 taw..amacam??berminat ke??

IMG_5201[1]

Nashra,
Your Takaful & Financial Advisor,
http://www.facebook.com/nashragreateasterntakaful
– Live Great with Great Eastern Takaful –

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s