everything is increasing except …..

IMG_4751[1]

aww!!!everything is increasing!!how about my money in my wallet??increasing also or decreasing??hehe…jawap sendiri la kan..semua benda makin naik..minyak naik je yg len mesti akan take turn utk naik jugak..tibe2 rasa depress la plak an..skg nie dgr cte insurans kete naik 15%..tgk tu! insurans kete pown nak naik jugak…kowg tawu x ape yg akan naik lagi??medical cost pown increasing jugak taw..jgn x tahu..better get your own takaful sbb makin lambat anda beli,,makin tua kowg nak ada insurans,,makin mahal la contribution kowg setiap bulan..dari sekarang kena start menyimpan dgn Takaful kerana bermula dengan sedikit la eventually akan jadi banyak..mungkin mula2 kowg rasa macam perit je nak simpan kan sbb takaful nie adalah satu benda yg kowg x nmpak tapi akan membantu dan muncul apabila kowg memerlukan nya..mesti kowg rasa lebih bek p shopping atau beli sport rim guna duet tu daripada menyimpan dgn takaful..tapi penah x kowg terfikir bole sport rim dan baju2 n handbeg2 kowg tu membantu masa kowg terlantar sakit di hospital??bole ke sport rim n handbeg2 tu bayar bil hospital kowg yg beribu tuh??

fikirkanlah!tindakan anda sekarang membawa seribu makna akan datang!

Nashra,
Your Takaful & Financial Advisor,
http://www.facebook.com/nashragreateasterntakaful
– Live Great with Great Eastern Takaful-

Advertisements

One thought on “everything is increasing except …..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s