HaRi JaDi KaK CiK 22012014

IMG_5109[1]

HAPPY BIRTHDAY TO YOU..HAPPY BIRTHDAY TO YOU…HAPPY BIRTHDAY,,HAPPY BIRTHDAY..HAPPY BIRTHDAY TO YOUUUU!!!!

Pada 22 Januari 2000,,lahirlah adik perempuan ak yg beratnya 4.2kg pada pukul 1.56 pagi yg diberikan nama Nurin Binti Noh..dia adalah anak yg keempat dari 5 owg adek beradek..ramai kan adik beradek ak nie??hehe..subur kata nya..pada tahun ini,,genaplah usia dia 14 tahun..da besa da adik ak nie ha..bertambah la usia anak dara sowg nie..:)

IMG_4607[1]

nie la gmbar birthday kita..sowie la bru nak upload..bru celebrate semalam d sebabkan before this masing2 busy sgt..kalah najib..hahahaha..nak share sikit la kan pasal dia nie..kamy nie sebilik..disebabkan dia adik,,ak buat sepah tapi dia yg kemas..ak malas nak lipat baju,,dia la yg tolong lipat..mesti kowg rasa ak nie macam kakak tiri dalam cite cinderella tu..tapi kalu time ak dapat gaji ke komisen Great Eastern kua ke,,dia la owg yg pleng untung sebab ape yg dia nak ak bagi..sbb tu la dia suka sebilik dgn ak..hahahaha..ade ular disebalik batu…

IMG_5113[1]

akhirnya,,siap da pacak kan 1 lilin gemok n 4 lilin kurus kat atas indulgence secret recipe nie..dia ada wish utk future iaitu dia nak jadi fashion designer..ak da agak da itu ambition sebab dia asyik install games yg tukar2 baju tu kat dalam ipad ak nie ha..sampai nak penuh da ak punya memory..hehe..neway,,best of luck..ak doakan yg terbaik utk dia!!saranghaeyo ❤

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s