group meet 2014

IMG_5063[1]

our first group meet kat menara Great Eastern..nie last week punya citer..bru nak upload ari nie..hehe..di saat kowg semua tido,,akmi da terpacak kat menara Great Eastern utk meeting 2014..tapi kamy oke je sbb nie adalah salah satu tnggungjwp kamy utk career kamy nie..meeting nie utk set goal 2014..yelah kan..da masok tahun baru,,kena la ada azam baru..xkan nak dok kat takuk yg lama kot..

IMG_5028[1]

haa…masa nie,,bos ak ngah bg speech kat kamy..yg ak plak dok snap pic die..hahaaha..nasib bek x kantoi..kalu x,,mst die geram je dgn ak..nama boss ak nie MUHD MALKIT..nama agency dia MUHD MALKIT’S AGENCY..ak nie dikira anak didik dia la..sbb ak nie downline dia..bangga ak ada boss mcm dia nie..nanti kowg follow la ak utk sharing2 akan datang..then,,bru la kowg tawu kenapa ak bangga dgn dia.. 🙂

IMG_5031[1]

tgk tuh!!bersinar muka ibu saya sbb dapat hadiah dari boss kamy di atas achievement beliau..fyi,,kamy nie anak beranak agent Great Eastern Takaful..jgn x tawu ye..hahahaahaha..

IMG_5033[1]

nie la producers n qualifiers dalam agency kamy..tahniah ak ucapkan pada dowg…dowg da share dgn ramai owg mengenai benefit takaful nie sbb owg kat luar sana x tawu apa benefit takaful nie..so we are here to educate u about it..takaful nie bagus dan sesuai dimiliki ketika kowg muda n sihat sbb murah..kalu da tua dan berpenyakit,,meme mahal la citer dia..menangis kowg dgr amount dia.. 🙂

IMG_5041[1]

yg nie pown antara producers n qualifiers dr MUHD MALKIT’S AGENCY..agency kamy nie multiracial..punjabi ada,,gujerati ada,,india ada,,tapi majority melayu la…cina je xda lagi..hehe..wlupown multiracial,,hubungan kamy sgt baik..mcm keluarga..xda la dok gadoh2 ke kedekut2 ke..semuanyer tolong menolong antara satu sama lain..alhamdulillah!!harap2 semuanyer berkekalan..amin3… 🙂

IMG_5062[1]

tiap2 tahun kat Great Eastern nie mmg ada free trip utk semua agent2 yg qualified..destination utk tahun nie adalah taipei china,,tokyo japan,,dan milan..best kan>??kalau nak tawu,,trip dari Great Eastern memg fantastika!!sbb accomodation 5 star,,makanan 5 star,,flight pown 5 star jugak..cuma bawak duet shopping je..yg len,,bia Great Eastern settle kan..tapi kalu nak enjoy sume tuh,,kena ada certain production yg kowg kena buat..fair n square la kan..kowg buat production,,dowg bagi incentives n free trip tambah dgn komisen kowg lagi taw..sape nak bagi sume tuh??

IMG_5069[1]

IMG_5073[1]

IMG_5075[1]

nie antara awards yg ak dapat masa group meet last week..mcm jeles x??mcm cemburu x??hehe..gurau je…jgn amek ati plak ye..hehehe xoxo 🙂

IMG_5087[1]

IMG_5088[1]

lepas abis meeting,,kamy yg gegurls nie sume tros p washroom..ada yg nk touch up make up la,,ada yg buat “benda” lain..hahaha..x plan pown nak amek gambar nie smenanyer..tapi tu la dia kan..da nama one family,,so mmg sma la giler2 bin senget2 nya..nak masok majalah mmg mustahil..so amek gambar masok blog n fb jela…hahahahaha… ❤

-the end utk group meet 18012014-

Advertisements

2 thoughts on “group meet 2014

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s